Tiimi

Leevi Leivo - Päätoimittaja

leevi@puheenaihe.fi
+358-50-3378784

”Intohimoni on kehittää yhteiskuntaa selviytymään tulevista haasteista, olivat ne sitten ihmiskunnan sisäisiä tai ulkoisia. Yhteiskunnallista keskustelua tarvitsemme, jotta voisimme löytää tähän parhaat mahdolliset keinot.

Kun ymmärrämme toisiamme paremmin, saamme vähenettyä turhaa eripuraa ihmisten välillä ja voimme keskittyä oikeiden ongelmien ratkaisemiseen.”

Rami Kurimo - Toimitusjohtaja

rami@puheenaihe.fi
+358-40-8343640

”Olen ollut aina kiinnostunut teknologiasta. Teknologiset keksinnöt ja ratkaisut ovat parhaimmillaan työkaluja paremman elämän saavuttamiseksi. Teknologian tulisikin palvella yksittäisten ihmisten tarpeita arkielämässä.

Yksi tarpeistamme on ajatuksiemme välittäminen toisillemme. Puheenaihe.fi on työkalu, jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä välittämään ajatuksiaan paremmin ja auttaa muiden ajatusten ymmärtämisessä.”

Jussi Aaltonen - Toimittaja

jussi@puheenaihe.fi
+358-50-3068754

"Olen aina halunnut oppia ymmärtämään yhä paremmin maailmassa tapahtuvia asioita ja ilmiöitä. Se on samalla ohjannut mielenkiintoani journalismia ja erilaista viestintää kohtaan.

Rakentava julkinen keskustelu on tämän oppimisprosessin yksi tärkeimmistä palasista. Sen avulla ihmiset oppivat ymmärtämään paremmin erilaisia näkökulmia ja syitä niiden taustalla. Tämä puolestaan auttaa kehittämään yhteiskuntaa ja kohtaamaan mahdolliset tulevaisuuden haasteet."